NESREĆA KOD DISCO KLUBA

Krčanku pregazila pijana cura tajkunovog sina

08.11.2009 u 12:40

Bionic
Reading

Teške tjelesne i po život opasne ozljede zadobila je 20-godišnja Jelena T. iz Klimna kada je na nju naletilo vozilo. Prometna nesreća se dogodila oko 4 sata ujutro kod disco kluba Crossroad na ulazu u Malinsku na otoku Krku

S parkirališta disca, u terencu marke Touareg, izlazila je 23-godišnjakinja iz Čavli te je prilikom uključivanja na glavnu županijsku cestu izgubila kontrolu nad vozilom i prednjim dijelom terenca udarila u veliku betonsku vazu za cvijeće na kojoj je leđima okrenuta sjedila 20-godišnjakinja.

Snažnim udarcem vaza se raspuknula, a djevojka je oborena na tlo. Vozilo se zaustavilo tek nakon što je donjim dijelom vozila prešlo preko nje. Nesretnica je zadobila višestruke prijelome i teške ozljede glave i tijela. Vozilom Hitne pomoći žurno je prevezena u sušačku bolnicu gdje se liječnici bore za njezin život.

Vozačica terenca odvezena je u krčki Dom zdravlja gdje je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1.11 promila. Uhićena je i nalazi se na policijskoj obradi.

Crossroad u Malinskoj najpopularnija je krčka diskoteka u kojoj se tamošnjoj mladeži u zabavi često, bez obzira što nije ljeto, pridružuju vršnjaci iz Rijeke, pa i iz udaljenijih gradova.

Moćni Touareg u vlasništvu je Nikole Turčića mlađeg, sina moćnog krčkog poduzetnika, vlasnika krčkog Građevinskog poduzeća Mikić te hotela Malin u Malinskoj.

Nikola je popio, ali popila je i njegova 20-godišnja djevojka, Grobničanka iz Čavli. 'Hajde, vozi ti', rekao joj je Nikola po izlasku iz disca. Sjela je za upravljač Touarega, no nije se najbolje snašla s automatskim mjenjačem. Pogriješila je i moćni je terenac krenuo u neželjenom smjeru.

Neki od sugovornika koji su željeli ostati anonimni kažu kako je Turčić mlađi već nekoliko puta skrivio nesreće s automobilima, piše Jutarnji list.