LJUBOMORA NA BRAČU

Ljubavni par njen bivši gurnuo u provaliju

Bionic
Reading

Ljubavni par s Brača u provaliju s ceste izgurao je njen bivši dečko

Dvoje mladih Bračana, ljubavni par, Natalio B. (23) i Ljube Š. (25), teško su ozlijeđeni u noći na subotu u Selcima na Braču, kada ih je Ljubin ljubomorni bivši dečko Saša S.(27) automobilom u vožnji pod utjecajem alkohola izgurao sa lokalne ceste u provaliju duboku 3 metra, piše Slobodna Dalmacija.

Mladić i djevojka su nakon traumatičnog događaja spašeni hitnom intervencijom vatrogasaca, te su helikopterom HRZ-a prevezeni u KBC Split, gdje doznajemo da im život nije ugrožen, no imaju teške ozljede donjih ekstremiteta.

Mladi par se u sitnim noćnim satima zabavljao u kafiću Iris u Selcima gdje se dogodio prvi incident kada je naišao Saša S. Navodno je isprovocirao ponašanjem novog mladića svoje bivše drage, zbog čega je između njih dvojice izbila svađa, a potom i kraći fizički obračun.

Par je odlučio napustiti kafić, sjeli su u mladićev Chevrolet Aveo i odvezli se, no Saša S. je krenuo za njima svojom Opel Astrom.

Pratio ih je u smjeru Gornjeg Humca, a na jednom dijelu ceste se stao zabijati u njih automobilom, sve dok ih nije izgurao. Prestravljeni par je završio tri metra ispod razine ceste, gdje su se zabili u stablo bora i ostali tako prikliješteni visjeti sve dok im nešto prije dva sata nisu u pomoć dohitali vatrogasci DVD-a Supetar.

Navodno je Hitnu pomoć pozvao Saša S. kad je shvatio što je učinio.

Akcija spašavanja je trajala pola sata, vatrogasci su rezali lim kako bi im oslobodili noge. Natalio je imao porezotine po glavi, a Ljube se žalila i na bol u prsima. Kolima Hitne pomoći su prevezeni u Novo Selo, gdje ih je u organizaciji dežurnog liječnika iz Selca dočekao helikopter i u 3.50 sati prevezao do splitske bolnice.

Bračka policija je vrlo brzo uhitila Sašu S. koji je u tom trenutku imao 1,39 promila alkohola u krvi. Zadržan je u postaji da se otrijezni, pa mu nakon kriminalističke obrade u poslijepodnevnim satima subote slijedi privođenje istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.