TRAGEDIJA U ŠPANSKOM

Zagreb: Muškarac se bacio sa zgrade, u stanu još dvoje mrvih

Bionic
Reading

Pedestogodišnji muškarac skočio je jutros u 7,30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni se mrtvi žena i dijete te ozlijeđena starija osoba, izvijestila je na mjestu događaja zagrebačka policija

Muškarac je u 7,30 sati u Ulici Milana Rešetara 44 počinio samoubojstvo skočivši sa četvrtog kata. U njegovu stanu pronađena su tijela žene (1984.) i dijeteta (2012.), te ozlijeđena starija osoba (1931.) koja je prevezena u bolnicu Sveti Duh. Muškarac koji je skočio sa zgrade je na putu prema bolnici preminuo u kolima Hitne pomoći, izjavila je novinarima voditeljica Službe za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac Ž. K. bio aktivni djelatnik vojske, zbog čega je na očevidu bila i vojna policija, a ubio je suprugu i kćer. Ovo mu je bio drugi brak. Ozlijeđena žena baka je ubijene supruge i prabaka djevojčice, javlja Večernji list, dodajući da stanari iz susjedne zgrade navode da je muškarac ubojstva počinio nožem.

Ž. K. je u pohodu zapalio stan kojeg su ugasili vatrogasci, a neslužbeno se doznaje da je od ranije poznat zbog obiteljskog nasilja.