MLADIĆ SE OZLIJEDIO BJEŽEĆI OD NJEGA

Uhićen pohotni vozač kombija iz Splita

Bionic
Reading

Tjedan dana nakon što je D. P. (18) iz Splita iskočio iz kombija u vožnji i teško se ozlijedio, policija je uhitila vozača od kojega je mladić bježao i prijavila ga za protupravno oduzimanje slobode

Radi se o Marinu L. (28), vlasniku trgovačkog obrta Marin iz Stepinčeve ulice 31, koji se bavi trgovanjem na malo na štandovima i tržnicama.

Prema prijavi, Marin L. je 8. listopada oko 22 sata primio u svoj kombi osamnaestogodišnjaka, ponudivši mu prijevoz kući jer mu je on prethodno pojasnio kako će doći do noćnog kluba Hemingway.

No u vožnji mu se stao približavati i nuditi 'zabavu' te nije želio zaustaviti kombi iako ga je mladić to uporno molio. Nagovarajući ga u vožnji na intimniji odnos, Marin je skrenuo u Ulicu Domovinskog rata, gdje je prestrašeni mladić odlučio iskočiti iz kombija u vožnji.

Izranjavanog ga je na tlu pronašao prolaznik u blizini Autokuće Vrdoljak i pozvao pomoć. Osumnjičeni Marin L. nije priveden istražnom sucu, već je prijava protiv njega podnesena redovnim putem. Dosada je prijavljivan 20-ak puta, većinom zbog teških krađa, a ima i po jednu prijavu zbog prijetnje i prikrivanja kaznenog djela, piše Slobodna Dalmacija.