OKONČANA DRAMA U KUTINI

Zatvorio se u garažu i prijetio da će se ubiti

15.10.2009 u 16:46

Bionic
Reading

Četrdesetdevetogodišnji muškarac iz Repušnice u blizini Kutine predao se policiji i time je završila drama koja je počela danas oko 15 sati u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Kutini, kada se muškarac zabarikadirao u garažu i prijetio da će se ubiti

KUTINA - Muškarac koji se navodno zove Goran dovezao se biciklom u tu ulicu, a pratio ga je drugi muškarac koji ga je tražio da vrati bicikl. Naime, otuđio ga je s parkirališta sportske dvorane u kojoj se održava sportski događaj. Muškarac je navodno vidio Gorana kako uzima bicikl bez dopuštenja vlasnika. Nakon što se odvezao, krenuo je za njim i slijedio ga je do Kovačićeve ulice, udaljene oko 500 metara od Sportskog centra, izvještava Večernji list.

Dostigao ga je, ali Goran, umjesto da preda bicikl, prema onomu što smo čuli iz Goranova razgovora s policijom, kao i od muškarca koji ga je slijedio, izvukao je pištolj, repetirao ga i zaprijetio muškarcu, a potom ušao u garažu i zabarikadirao se.

Policajci koje su pozvali susjedi ubrzo su stigli i počeli su s njime pregovarati da izađe iz garaže. Čuli smo policajca koji je kradljivca bicikla pozvao po imenu Goran, te ga zamolio da izađe van i da svi mogu ići svojim kućama.

Muškarac je nakon predaje odveden na kriminalističku obradu.