ZAGREBAČKE ULICE

Pijan izazvao sudar i eksplozije automobila

23.12.2008 u 17:29

Bionic
Reading

U Zagrebu u sudaru više automobila na križanju Islandske i Erlichove ulice ozlijeđeno je više osoba, a dva vozila su se zapalila. Prema prvim informacijama, nitko nije teže stradao

ZAGREB - Neslužbeno se saznaje da je nesreću skrivio pijani vozač Forda koji se zabio u stražnji dio Saaba što je stao pred pješačkim prijelazom. Ford je nakon sudara nastavio gurati automobil pred sobom još 20-ak metara. Oba vozila potom su se zapalila, piše Jutarnji list

Očevici nesreće tvrde da su tijekom požara u automobilima čuli eksplozije. Vozači i putnici izašli su na vrijeme iz vozila tako da nije bilo ozlijeđenih. Alkoholizirani vozač Forda pokušao se vratiti u svoj automobil, međutim, u tome su ga spriječili policajci i njegov prijatelj.

U dvjema prometnim nezgodama na zaobilaznici kod čvora Kosnica u kojima je sudjelovalo više automobila nema ozlijeđenih, izvijestila je zagrebačka policija.

Više informacija o ovim nesrećama znat će se nakon policijskog očevida.

Hrvatski autoklub je izvijestio da se zbog nekoliko prometnih nesreća na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Buzin i Ivanja Reka, prometuje otežano i usporeno u smjeru Ivanje Reke. Stvorila se i duža kolona vozila, pa se na vozače apelira da budu strpljivi.