KOD TUNELA BREZIK I KUTINE

U tri prometne nesreće četvero poginulih

22.07.2015 u 08:38

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći na autocesti A1 kod tunela Brezik u srijedu rano ujutro poginuo je vozač kamiona, izvijestila je ličko-senjska policija

U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila, a kako navodi policija, vozač jednog od njih je poginuo pri udaru kamiona u prikolicu drugog kamiona.

Uzrok i okolnosti nesreće utvrđuju se očevidom, a promet na A1 u smjeru Zagreba od 6 šest sati jutros preusmjeren je od čvora Perušić do čvora Otočac.

Vozačica i putnica poginule na A3 kod Kutine

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana - Lipovac, kod Kutine, poginule su dvije hrvatske državljanke, vozačica i putnica u osobnom automobilu, izvijestila je u srijedu ujutro sisačka policija.

Nesreća se dogodila u noći s utorka na srijedu na južnom kolničkom traku A3, a automobil je vozio u smjeru istoka. Zbog očevida promet između Popovače i Kutine bio je zatvoren od 2 do 6 sati ujutro.

U prometnoj nesreći kod Benkovca poginula 53-godišnja žena

U sudaru dva osobna vozila mjestu Miranje, na benkovačkom području smrtno je stradala 53-godišnja žena, dok je šest osoba ozlijeđeno, među kojima jedno dijete, izvijestila je u srijedu ujutro zadarska policija.

Prometna nesreća dogodila se oko ponoći na raskrižju županijske ceste i izlaza s autoceste A1 kod Benkovca. Prema dosadašnjim rezultatima očevida 49-godišnji vozač osobnog vozila Hyundaijem požeških registracija, dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na znak stop te je oduzeo prednost Peugeotu kutinskih registracija kojim je upravljao 40-godišnji vozač.

Nakon sudara Hyundai se prevrnuo na krov. Oba vozača osobnih vozila, troje putnika iz Hyundaija i dvoje putnika iz Peugeota prevezeni su u zadarsku bolnicu gdje je jutros umrla 53-godišnja putnica iz Hyundaija. Dvoje putnika iz Hyundaija je teže ozlijeđeno, a a za dijete koje je bilo putnik u Peugeotu policija još nema informacija o vrsti i težini ozljeda.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.