TRAŽE POMOĆ GRAĐANA

Policija objavila fotorobot ubojice Vinka Žuljevića Klice

08.07.2015 u 12:52

Bionic
Reading

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotorobot ubojice koji je u nedjelju 3. svibnja oko 8 sati u Glavnoj ulici u Sesvetama ubio Vinka Žuljevića Klicu

U policiji navode da su dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem i na temelju obrade terena došli do spoznaja na osnovi kojih je izrađen fotocrtež osobe koja bi mogla dati bitne podatke o činjenicama na osnovi kojih bi se došlo do počinitelja ovog kaznenog djela. Dakle, radi se o muškarcu od 30 do 35 godina, visine oko 180 centimetara, svijetle puti i smeđe kose duljine nekoliko centimetara počešljane u desnu stranu. Nema zaliske, nema visoko čelo, smeđih je očiju i smeđih obrva koje nisu spojene, nema bora oko očiju ni na čelu, obrijan je (slaba dlakavost brade), glatke kože lica, pravilnog nosa srednje veličine, nema velike obraze te ima uši srednje veličine.

Iz policije pozivaju građane da im se, ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama o identitetu osobe na crtežu, s punim povjerenjem obrate na telefon 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr, kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi općeg kriminaliteta u Zagrebu, Heinzelova 98.