SVAĐE OKO NEKRETNINE

Osumnjičena da je ubila brata u Donjem Srbu

28.06.2015 u 22:48

Bionic
Reading

Policija je osumnjičila 69-godišnju ženu da je ubila sedam godina mlađeg brata, no tek treba utvrditi motiv ubojstva koje je po neslužbenim podacima uslijedilo nakon svađe oko vlasništva nad nekretninom

Zamjenik karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva Dubravko Skolan potvrdio je Hini u nedjelju kasno poslijepodne kako se sumnja da je žena stara 69 godina tupim predmetom ubila 62-godišnjeg brata. Dodao je, međutim, da je zbog utvrđivanja svih okolnosti naložio obdukciju 62-godišnjeg umirovljenika čije je tijelo, nakon dojave, pronađeno u nedjelju ujutro u rodnoj kući u Donjem Srbu.

Istražiteljima će saslušanje osumnjičene žene biti važno prilikom utvrđivanja motiva.

'Radi se o ljudima koji su se znali porječkati, ali su se uvijek i mirili, a sinoć, kada se u nepoznato vrijeme dogodilo ubojstvo u njihovoj rodnoj kući nije bilo nikog', kazao je Skolan.

Ubijeni muškarac i njegova sestra navodno su se znali posvađati zbog neriješenih imovinskih odnosa oko kuće u zajedničkom vlasništvu. On je živio u Srbiji, a u Hrvatsku je navodno došao kako bi kao vlasnik druge kuće riješio statusna pitanja.