KOMENTAR NA FACEBOOKU

Sestra smaknutog Žuljevića: Samo se branio

03.05.2015 u 17:51

Bionic
Reading

U popodnevnim satima, na dan kada je likvidiran Vinko Žuljević, okolnosti događaja odlučila je prokomentirati i njegova sestra

Više nepoznatih počinitelja usmrtilo je iz vatrenog oružja Vinka Žuljevića Klicu (57) u nedjelju oko 8 sati u središtu Sesveta. Policija intenzivno traga za počiniteljima i vozilima kojima su se počinitelji udaljili s mjesta događaja. Očevid je u tijeku, policija poduzima intenzivne mjere za razrješenja svih okolnosti događaja, rekao je Jurica Ilić novinarima na mjestu zločina.

Njegovu smrt na Facebook stranici Jutarnjeg lista odlučila je prokomentirati njegova sestra Kaja M. Žuljević koja je u komentaru kratko napisala:

Moj brat se samo branio,tako bi svako napadnt reagirao...i molim Vas pustite mu u mome bolu...Ne spominjete mi ime jer toga niste dostojni…

U sljedećem je, pak, navela:

Jadne sitne duse, jeste li se zapitali kako je njegovoj obitelji, kako je meni njegovoj sestri, ne dao Bog da takvo što dočekate...bio je dobar brat. Dragi brate počiva u miru Bozijem..

Automobil marke Škoda Octavia, bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka, pronađen je zapaljen blizu ulici Retkovec III, na poljskom putu pored željezničke pruge uz Novu Branimirovu. Na mjestu gdje je pronađeno policija obavlja očevid i nisu se mogle dobiti informacije pod kojim je okolnostima zapaljeno vozilo te je li poslužilo ubojicama za bijeg s mjesta zločina.