SUDAR DVAJU AUTOMOBILA

Tri osobe poginule u prometnoj nesreći na Poreštini

13.04.2015 u 21:40

Bionic
Reading

Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak poslijepodne dogodila na Poreštini, a u kojoj su poginuli vozač i vozačica dvaju automobila koji su se suradili te jedna suvozačica, dok je petogodišnje dijete ozlijeđeno

Istarska policija izvijestila je da se nesreća dogodila na županijskoj cesti Kukci-Vižinada-Kaštelir oko 17,20 sati, kada su se iz još neutvrđenih razloga na ravnome dijelu ceste frontalno sudarili osobni automobili 'ford fusion' i 'renault megane' pulskih registracija.

'Fordom' je iz Kaštelira prema Poreču upravljao 62-godišnjak iz Rijeke, a u automobilu su još bili 80-godišnjakinja iz Kaštelira i petogodišnje dijete. Taj se automobil sudario s 'renaultom' za čijim se upravljačem nalazila 35-godišnjakinja iz Kaštelira, a koji se nakon sudara zapalio.

Vozač i vozačica te 80-godišnja suvozačica poginuli su na mjestu nesreće, a dijete je ozlijeđeno, najvjerojatnije lakše, te je prevezeno u pulsku Opću bolnicu.

Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač izjavila je kako će u utorak ujutro na mjesto nesreće stići i vještaci zagrebačkog Centra za forenzična istraživanja 'Ivan Vučetić', s obzirom da se još uvijek ne mogu utvrditi okolnosti nesreće.

'Vozila će do sutra ujutro biti na mjestu događaja, a pozivamo i očevidce ove nesreće da se jave u porečku policiju kako bi se razjasnili uzroci ove nesreće', istaknula je Sokač.