SPLITSKE ULICE

Zaplijenjena droga vrijedna 40.000 kuna

28.03.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Splitska je policija proteklih dana u dvama odvojenim slučajevima uhitila dvojicu muškaraca kod kojih su pronašli drogu vrijednu više od 40 tisuća kuna, izvijestila je u subotu policija

Prvo su kriminalistički obradili 35- odišnjaka kojega su u četvrtak zatekli s drogom na ulici u Splitu. Kod njega je pronađeno i oduzeto 1.82 grama droge amfetamin speed i 0.6 grama marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma kojom prilikom su pronađene i oduzete 33 PVC vrećice sa sadržajem ukupno 112 grama droge amfetamin speed, te četiri tablete ecstasyja i digitalna vaga.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promete drogama u petak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Policija je uz taj slučaj dovršila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Obavljenom pretragom njegovog doma na području Splita pronađeno je i oduzeto 27.1 gram kokaina i digitalna vaga.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom općinskome državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.