MUP OBJAVIO TJERALICU

Tko je vidio silovatelja iz Kaštela?

22.09.2009 u 11:23

Bionic
Reading

Policijska uprava splitsko-dalmatinska raspisala je tjeralicu za muškarcem koji je jučer u Kaštelima brutalno silova 30-godišnjakinju

Riječ je o 33-godišnjem Anti Zečeviću. Visok je 181 centimetar, ima smeđe oči i kestenjastu kosu. Rođen je 14. ožujka 1966. godine u Splitu.

Mlada žena se u nedjelju oko 14.20 sati zaustavila s automobilom na jednoj benzinskoj postaji na kaštelanskom području, kada joj je prišao manijak i zamolio je da ga preveze do prijatelja.

Čim su se zaputili prema adresi koju joj je dao, Zečević joj je počeo prijetiti smrću te je zapovjedio da ih odveze u drugom smjeru i da parkira na skrovitom mjestu.

Svojoj žrtvi je otpor slomio snažnim udarcima po glavi, a potom joj je strgnuo odjeću i zavezao je. Izrazito brutalan, mladu ženu je tijekom nasilnog odnošaja čak i gušio, sve dok nije od šoka i bolova izgubila svijest.

Kada je došla k sebi, silovatelj je već bio u bijegu, a ona je uspjela sama odvezati ruke i otrčati po pomoć u najbližu kuću, odakle je obavijestila policiju o nemilom događaju, piše Jutarnji.hr.