OBRANA SUZAVCEM

Pokušao silovati susjedu u stojadinu

21.09.2009 u 09:19

Bionic
Reading

Kada je 27-godišnjakinja sa šireg sinjskog područja u subotu oko 1.30, nakon noćnog provoda, krenula kući, zaustavio ju je susjed Davor M. (35) i predložio da je poveze svojom Zastavom 101

SINJ - Ništa ne sluteći, žena je pristala, piše Jutarnji list. No, već tijekom vožnje prema Karakašici Davor je pokazao svoje pravo lice, stao je sirotu devojku dodirivati po grudima i nogama, predlagao joj 'seks i avanturu, što je ona uporno odbijala, uvjeravajući ga da je vrijeme da se uozbilji.

No Davor na pipkanju nije samo stao, već je na predjelu zvanom Brekine gore skrenuo vozilom na livadu. Kako je tada usporio vožnju, a djevojka shvatila da je 'vrag odnio šalu' - poprskala ga je sprejem za samoobranu i pobjegla iz automobila.

Odjurila je preko livade prema selu, tražeći spas od nasilnika. On ju je u jednom trenutku i sustigao i prijetio joj nazivajući je raznim pogrdnim imenima.

Djevojka je nazvala policiju, Davor je završio na kriminalističkoj obradi, slijedi mu kaznena prijava zbog bludnih radnji, a istražni ga je sudac, neslužbeno doznaje Jutarnji, pustio da se brani sa slobode.