U ZADRU

Umiješao se u sukob dečka i djevojke, pa izboden nožem

11.10.2014 u 16:56

Bionic
Reading

Teške ozljede opasne po život zadobio je sinoć u središtu Zadra 44-godišnji Splićanin kojega je, kada se umiješao u sukob muškarca i njegove djevojke, taj muškarac izbo nožem, a kojega je policija potom uhitila

Nikolina Bačić iz odjela za odnose s javnošću zadarske policije rekla je kako je 44-godišnjak iz Splita nožem po tijelu izboden sinoć oko 22 sata u dvorištu stambene zgrade u Ulici Zore dalmatinske, koja dijeli Prvu policijsku postaju i zgradu Županijskog suda.

'Zbog sumnje da je teško ozlijedio 44-goodišnjaka, policija je odmah sinoć na mjestu zločina privela i uhitila 29-godišnjaka nad kojim je u tijeku kriminalistička obrada', kazala je, dodavši da je Splićanin s teškim i po život opasnim ozljedama zbrinut u zadarskoj Općoj bolnici.

Neslužbeno se doznaje da su 44-godišnjaka oblivenog krvlju pronašli policajci obližnje policijske postaje, koji su bili u dežurstvu. Doznaje se i da je 29-godišnjak u dvorištu tukao svoju 34-godišnju djevojku, a nakon što se u njihov sukob umiješao 44-godišnjak izboden je nožem.