SPAŠAVANJE CIBONE

Bandić prozvao DORH i policiju: 'Gdje je nestalo 90 milijuna?'

27.09.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je u subotu na Jelačićevu trgu sudjelovao u akciju "I ja sam pomogao" kojom se želi potaknuti navijače Cibone na kupnju godišnjih ulaznica, izjavio je da bi volio znati gdje je nestalo 90 milijuna kuna i zašto institucije to ne istraže.

"Mene ne bi iznenadilo da još isplivaju neke obaveze iz doba Bože Miličevića (bivši direktor Cibone koji je klub vodio 20 godina) i Ive Jelušića (predsjednik Cibone od 2006. do 2010.). Ja sam prije tri i pol godine uputio DORH-u i policiji kaznenu prijavu. Do sada se nije oglasio niti DORH, niti policija. Zašto? Pitajte njih. Gdje je nestalo 90 milijuna kuna. Ja ne isljeđujem, niti nikoga optužujem, ali bilo bi dobro da institucije koje se bave time to ispitaju", izjavio je Bandić na novinarski upit o stanju u Ciboni.

Budućnost Cibone sve do nedavno je bila upitna zbog velikih dugova iz prošlosti. Početkom rujna Cibona se spasila od stečaja, a legenda kluba Aleksandar Petrović bio je glavni operativac u spašavanju "vukova".