NEMA OZLIJEĐENIH

Na aute u Splitu bačen molotovljev koktel

19.09.2014 u 07:32

Bionic
Reading

Splitska policija i dalje istražuje kako je sinoć pet minuta prije ponoći nastao požar u kojem su izgorjela dva, a nagorio jedan automobil, no neslužbeno se doznaje da su došli do očevica koji je na mjestu događaja netom prije vidio dvojicu mladića na motoru s kojeg je bačen najvjerojatnije molotovljev koktel

Policija za sada ne želi govoriti o tome traga li za dvojicom mladića i dovodi li ih u vezu sa požarom u Vrančićevoj ulici. Navodno su tamo stigli motorom s kojega je mladić što je sjedio iza vozača bacio molotovljev koktel na BMW 6 riječkih tablica.

Policija još nije utvrdila zbog čega je molotovljev koktel bačen, no sumnja se da je riječ o mogućem obračunu.

Osim BMW 6 riječkih registarskih tablica izgorio je i parkirani renault clio dubrovačkih oznaka, dok je osobni automobil mazda demio šibenske registracije nagoren. Taj je požar ugašen dvadesetak minuta nakon ponoći.

Automobil BMW X6 formalno je, piše Slobodna Dalmacija, registriran na ime 45-godišnje ženske osobe, no koristio ga je svakodnevno Vedran Vujević (28), voditelj redarske službe u jednom splitskom noćnom klubu.

Vujević, inače stari znanac policije, kazao je kako ne zna ništa o motivima napada i mogućem napadaču te da ni s kim u zadnje vrijeme nije imao nikakav sukob.

'Ne bih želio komentirati ovaj kukavički čin. Srećom, moje je vozilo kasko osigurano, tako da neću pretrpjeti veliku štetu, kojoj su se neki možda htjeli naslađivati, a štetu koja je nastala na vozilu koje je također izgorjelo podmirit ću vlasniku', kazao je Vujević, dodajući još da ništa nije čuo ni vidio jer je u to doba noći spavao.