TEŠKO UBOJSTVO KOD LIPIKA

Muškarac ubio bivšu suprugu

Bionic
Reading

Jednogodišnji sukob i narušeni međuljudski odnosi između Ivana Grgića (86) iz Kukunjevca kod Lipika i njegove 14 godina mlađe bivše supruge Milke, koja je živjela u njegovu susjedstvu, danas su dobili tragičan epilog, piše Večernji.hr

Prema pričanjima susjeda, Ivan je oko 13 sati pozvonio na vrata Milkine kuće u Ulici Franje Filipovića i, nakon što mu je otvorila, odgurnuo ju je unutra i zario joj nož u srce. Neki mještani govore kako je osumnjičeni zbog ranijih sporova u više navrata najavljivao da će presuditi Milki.

034portal.hr piše pak da susjedi nisu čuli pucnjavu pa se pretpostavlja da je ubojica koristio hladno oružje, vjerojatno nož. Jedan od mještana rekao je kako je osumnjičeni u više navrata ponavljao da će to učiniti. Dodaje da ga je vidio prije nego što ga je odvela policija i da je na odjeći imao tragove krvi.

U tijeku je policijski očevid.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, Milka je Ivanova druga žena, koju je istjerao iz kuće nakon što je pronašao treću životnu suputnicu s kojom živi već više od pet godina. Njih su dvoje vodili sudski spor koji je riješen u Milkinu korist.

Više pročitajte OVDJE.