IZVLAČENJE AUTA IZ SAVE

Bespilotna letjelica Nove TV pala na mjesto očevida

28.08.2014 u 17:11

Bionic
Reading

Tijekom policijske obrade plavog Fiat Punta koji je danas izvučen iz Save i u kojem ne nađeno tijelo za sada nepoznate osobe, na mjesto očevida srušila se bespilotna letjelica Nove TV kojom su pokušali uloviti snimke s mjesta nesreće

Dva dana trajala je potraga za automobilom koji je kod Mosta slobode u Zagrebu sletio u Savu. Pretpostavlja se kako je vozačica na taj način počinila samoubojstvo, a policija je potvrdila kako je u automobilu nađeno tijelo.

Novinari su se sjatili na obalu Save kako bi iz prve ruke pratili interventne ekipe koje su dva dana pokušavale ući u trag automobilu. Novinarske ekipa nisu mogle prići blizu mjesta nesreće, a oko izvučenog automobila ubrzo je postavljen policijski šator.

Nova TV htjela je očevid snimiti i iz ptičje perspektive i to kamerom na bespilotnoj letjelici. No, nešto je pošlo po zlu te se letjelica srušila na mjesto očevida. Incident su nam potvrdili i u zagrebačkoj policiji.

S Nove TV pak doznajemo kako se letjelica nije strmoglavila, već je pri spuštanju zapela o grane te je pala na mjesto očevida s metar i pol visine.

'Mi nismo htjeli snimiti leš. To niti smo htjeli, niti bismo objavili. Ta je kamera trebala dati kadrove za prilog o tome kako je Sava nepredvidiva', kaže nam Ana Tretinjak s Nove TV.