ZBOG BISKUPA?

Uhićeni vlasnici šibenskog kluba Azimut

24.08.2014 u 15:25

Bionic
Reading

Vlasnici kluba Azimut Hrvoje Jelković i Đorđe Katalinić, uhićeni jutros oko tri sata na klupskom Green stageu ispod katedrale sv. Jakova pušteni su na slobodu oko 15 sati

Kako doznaje portal sibenik.in, oko tri ujutro u Azimutu se pojavilo petnaestak policajaca i tražili su od vlasnika da sve pogase i zatvore. Ovi su im rekli da vikendom imaju dozvolu do četiri ujutro i nisu htjeli to učiniti pa su ih priveli.

U Policiji doznajemo da su prvo došla dva policajca, ali kako ih vlasnici Azimuta nisu htjeli poslušati, doveli su pojačanje. Naime, kažu u Policiji, tamo je u tom trenutku bilo oko 200 gostiju koji su se solidarizirali s vlasnicima pa je nastala atmosfera u kojoj nisu mogli postupati. Poslije desetak minuta stiglo je pojačanje i gazde Azimuta privedeni su uz sredstva prisile jer nisu htjeli mirno s njima.

Oni su sad na Policiji, gdje čekaju odlazak kod prekršajnog suca zbog remećenja javnog reda i mira i vrijeđanja policajaca, doznajemo.

Podsjetimo, noćni život ispred Azimuta glavna je tema ovih dana u Šibeniku nakon što se biskup Ante Ivas na blagdan Velike Gospe obrušio u svojoj propovijedi na taj dio šibenskog kuturno-zabavnog ljeta. Da 'problem' Azimut riješi na bilo koji način, tražio je i od predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.