STRAVIČNI KOLEKCIONAR

Uhićen Brođanin koji je skupljao muške spolne organe

14.08.2014 u 12:19

Bionic
Reading

Slavonskobodska policija i službeno je potvrdila da istražuje slučaj muškarca koji je skupljao ljudske organe, zbog čega se sumnja da je počinio kazneno djelo povrede mira pokojnika

'Prekjučer smo dobili dojavu o pronalasku staklenki u kojima su najvjerojatnije dijelovi ljudskog tijela. Nakon poduzetih mjera, policijski službenici su jučer uhitili 52-godišnjeg muškarca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povrede mira pokojnika, izjavila je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Zbog okolnosti događaja u policiji za sad ne izlaze s dodatnim podacima o slučaju koji je šokirao Slavonski Brod, no navodno veći dio pronađene zbirke čine muški spolni organi.

Dodatna informacija nije se mogla dobiti ni u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kojem je policija predala slučaj, zbog odsutnosti osoba ovlaštenih za komunikaciju s medijima.

Nakon objave prvih informacija pojavile su se brojne špekulacije oko načina na koji je osumnjičeni prikupljao dijelove tijela. Sve upućuje da su organi prikupljani na patologiji slavonskobrodske opće bolnice.

Višekratni pokušaji novinara da u bolnici dobiju službenu izjavu ostali su bezuspješni.

Uhićeni muškarac je već neko vrijeme odsutan s posla zbog suspenzije koju je zaradio zbog drugih ponašanja koja nisu bila u skladu s radnom etikom.