U CENTRU ZAGREBA

Vlasnica urarske radnje ugrizla naoružanog pljačkaša!

24.07.2014 u 15:26

  • +3

Pljačkaši pokušali opljačkati dućan

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Dvojica nepoznatih razbojnika pokušali su jutos u središtu Zagreba opljačkati urarnicu do koje su, kroz pješačku zonu, došli mopedom, no na kraju su zbog hrabre reakcije zaposlenice pobjegli 'praznih ruku'

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su dva naoružana muškarca čiji, identite još nisu utvrdili, vatrenim oružjem zaprijetili 53-godišnjoj zaposlenici. Prema prvim podacima nisu ništa otuđili, pobjegli su u nepoznato i za njima se traga, kažu u policiji u kojoj ističu da će više informacija o događaju znati nakon očevida koji je u tijeku.

Pokušaj razbojstva dogodio se oko 9,30 sati u urarnici u Gajevoj ulici. Pred trgovinom je u vrijeme očevida stajao prevrnut motocikl talijanskih registracija, no u policiji nisu željeli službeno potvrditi da je riječ o vozilu koje su koristili bjegunci.

Neslužbeno se doznaje da je jedan od razbojnika pokušao pobjeći tim motociklom u čemu su ga spriječili prolaznici, s obzirom da se zbog poziva upomoć hrabre vlasnice i prije njihova bijega pred urarskom prodavaonicom stvorila velika gužva.

Žena je uzvikivala: 'Pomozite! Pomozite, imaju pištolje!', a navodno se od pljačkaša uspjela obraniti i tako da je jednog od njih - ugrizla. Njoj su pljačkaši prijetili pištoljem.