NOVI ZAGREB

Urušio se balkon zgrade, četvero ozlijeđenih

03.09.2009 u 22:48

Bionic
Reading

Tri žene i jedan desetogodišnji dječak lakše su ozlijeđeni nakon što se večeras oko 19.20 sati srušio balkon njihova stana u ulici Pavleka Miškina na kućnom broju 7 u Sloboštini. Balkon na kojem su sjedile Milica Kuzmanović inače vlasnica stana, njezin sin Tin, sestrična i prijateljica i ispijale kavu jednostavno je propao

ZAGREB - Podnica balkona i ograda odvojili su se, a obitelj je s prvoga kata pala na pod. Dvoja kola hitne pomoći stigla su na mjesto nesreće nakon desetak minuta i ozljeđene prevezli u KBC Rebro i Traumatološku bolnicu, piše Večernji list.

'Svi su dobro. Bez prijeloma i težih ozljeda hvala Bogu, ali prenoćit će u bolnici zbog pretrpljena šoka', rekla je Danijela Hrošć, Miličina šogorica. Zgrada čiji je balkon doslovno popao nova je, izgrađena tek prije pet godina kada je i obitelj Kuzmanović uselila.

'Zgradu je gradio Andrija Rašić i kad su uselili nisu bili zadovoljni. Zidovi su bili pljesnivi, prokišnjavalo je, a sad i ova nesreća. Srećom moglo je proći puno gore', priča Danijela Hrošč koja je svakih pet minuta nazivala obitelj i bolnicu da provjeri jesu li svi dobro.

'Ajmo svi s balkona. Još ćemo i mi propasti', komentirali su susjedi sa trećega kata koji su kao i obitelj Kuzmanović ispijali piće na svom balkonu. Teško da će stanari te nove zgrade usuditi se na balkonu ispijati kavu. Što ako podnica balkona opet iznevjeri?