TEŠKO OZLIJEĐENA

Prijavila napad, a ustvari pala s motocikla

29.08.2009 u 15:38

Bionic
Reading

Makarski su policajci otkrili kako je 17-godišnja djevojka, koja je jutros u Domu zdravlja Makarska liječnicima rekla da je ozlijeđena nakon što su nju i prijateljicu napali nepoznati muškarci, zapravo ozlijeđena u prometnoj nesreći

Ona je, potvrđeno je u splitskoj policiji, jutros oko četiri sata bila na motociklu Aprilia koji je vozio 17-godišnjak. U Dubrovačkoj ulici u Makarskoj maloljetnik je u jednom momentu izgubio nadzor nad motorom i udario u zemljani nasip.

Mladi vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je djevojka teže ozlijeđena. Budući da je mladić vozio neregistrirani motocikl i bez vozačke dozvole, djevojka se odlučila zaštititi ga.

No četiri sata kasnije djevojka se loše osjećala i otišla zatražiti pomoć u Dom zdravlja. Utvrđene su joj teže tjelesne ozljede, pa je kolima Hitne pomoći prebačena na Odjel kirurgije Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split.

Zbog prijeloma kosti glave i potresa mozga zadržana je u bolnici na daljnjem liječenju. O njenim ozljedama liječnici su obavijestili policiju, kojoj je djevojka rekla da su nju i prijateljicu napali nepoznati muškarci.

Ubrzo je sve priznala, kao i mladić koji je vozio motocikl. On se u prisustvu svojih roditelja trenutno nalazi u policijskoj postaji.