Crna kronika ZBOG PJEVANJA

Mađarima u Trogiru palicama razbili automobil

Troje mađarskih turista dobro će nakon što im je porazbijan automobil u kojem su u tom trenutku sjedili zapamtiti svoj godišnji odmor u Trogiru i večernji provod u jednom kafiću u Okrugu Gornjem na Čiovu

U noći s petka na subotu, oni su se na Čiovu zabavljali u kafiću uz more, no dijelu lokalnih momaka nije se svidjelo njihovo pjevanje, pa su se verbalno sukobili, piše Slobodna Dalmacija.

Na tome je i završilo, barem privremeno. U subotu navečer, naime, na trogirskom parkiralištu Lokvice Laszlo B. (24), Gallert P. (25) i Andrea Beatrix P (22) ušli su u svoj automobil Polo, taman su htjeli krenuti, kad im je prišla skupina mladića koje su prepoznali kao iste s kojima su se posvađali noć prije. Momci su imali drvene palice te njima počeli razbijati automobil u kojem je prestravljeno sjedilo troje mladih Mađara.

U napadu su im porazbijali oba stakla na prednjim vratima Volkswagen Pola, vanjski retrovizor, prednja svjetla, poklopac prtljažnika i lijevi bok na automobilu, nakon čega su otišli kao da se ništa nije dogodilo. Mađari su sve prijavili policiji koja pokušava ući u trag nasilnicima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još