DVOJICA SNIMLJENA KAMEROM

Vandali napali karlovačko sjedište SDP-a

19.04.2014 u 11:34

Bionic
Reading

Nepoznati muškarac razbio je sinoć staklena vrata na SDP-ovim prostorijama u Karlovcu, no snimljen je video nadzorom, a policija je obavila očevid te najavljuje kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari

U karlovačkoj policiji se doznaje da su staklena vrata razbijena sinoć oko 23,15 sati.

Tajnica Županijske organizacije SDP-a Marina Novaković-Matanić kazala je Hini da je zgrada pod video nadzorom te se na snimkama vide, u vrijeme razbijanja stakla, dvije muške osobe srednje dobi, pa je sasvim izvjesno da je jedna od njih počinitelj.

Na pitanje smatra li da je taj čin politički motiviran, Novaković-Matanić kaže da je ovakav vandalski čin loš bilo da je počinjen prema nekoj instituciji ili nečijoj imovini, te da u SDP-u ne žele taj incident koristiti za bilo kakve političke poruke.

Tim više što su prije razbijanja vrata u stranačkim prostorijama bili članovi SDP-ova Foruma mladih, pa se moglo dogoditi da netko od njih strada od stakla koje je bilo raspršeno svuda po unutrašnjosti.

U prostorije SDP-a nije bilo provaljeno niti je išta ukradeno, a prve policijske procjene govore da je počinjena matrijalna šteta veća od tisuću kuna.