KOBAN PROLAZAK KROZ CRVENO

U strašnoj prometnoj nesreći poginuo mladi bračni par

16.04.2014 u 12:16

  • +4

Teška prometna nesreća na Slavonskoj aveniji

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Bionic
Reading

U strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Zagrebu u noći na srijedu poginuo je mladi bračni par, 29-godišnji vozač H.R. i njegova 21-godišnja supruga A.R.

Prema policijskom izvještaju do nesreće je došlo u 22.50 na Peščenici, na križanju Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog. Skrivio ju je 29-godišnji bosanskohercegovački državljanin vozeći BMW zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozeći kolnikom Ulice Ljudevita Posavskog u smjeru juga, u raskrižje sa Slavonskom avenijom i Ulicom Mije Haleuša ušao je na znak crvenog svjetla na semaforu. Tada je prednjim kotačima naletio na rubni kamen sa jugozapadne strane te sletio s kolnika na meki teren.

U daljnjem kretanju prednjim dijelom automobila naletio je na metalne stupiće, a potom i na betonski potporni stup nadvožnjaka Slavonske avenije. Na mjestu događaja smrtno su stradali 29-godišnji vozač i njegova 21-godišnja supruga. Od 23.25 do 2.22 promet prilaznim kolnikom sa Slavonske avenije na kolnik Ulice Mije Haleuša odvijao se obilazno, izvijestila je zagrebačka policija.