NEMA NAGODBE

Sabo otkantao dvojicu odvjetnika, u bitku kreće s Nobilom

04.04.2014 u 12:14

Bionic
Reading

Nakon što je promijenio odvjetnika, Željko Sabo zajedno s Antom Nobilom kreće u pravnu bitku i pokušaj dokazivanja da vukovarsku gradsku vijećnicu Mariju Budimir nije pokušao podmititi. Govora o nagodbi, nakon promjene odvjetnika, više nema

Nobilo je danas predao punomoć nakon što je pripremno ročište u ovom predmetu ponovno odgođeno. Ovog puta vukovarski gradonačelnik nije se pojavio te je Nobilo zatražio odgodu zbog zdravstvenih problema svoga klijenta. Dobili su odgodu do 23. travnja.


'Ja sam tek danas predao punomoć i izvršio uvid u spis, tako da tek treba konstruirati poziciju, no iz onog što sam ranije pročitao, zaključio sam da nema osnove za nagodbu i pokušat ćemo dokazati da gospodin Sabo nije kriv', kaže Nobilo za tportal.

O razlozima Sabinog otkazivanja odvjetnicima Tihomiru Rubeši i Ivanu Bancu Nobilo nije želio govoriti. Telefonski razgovor Sabe i Marije Budimir, koji je vijećnica neovlašteno snimala, a koji je Vrhovni sud ipak uvrstio u dokazni materijal, Nobila ne brine. Kaže kako snimka ništa ne dokazuje.