TOTALNO LUDILO

Kaznene prijave zbog pucnjave pred splitskom bolnicom

03.04.2014 u 16:55

Bionic
Reading

Splitska policija podnijela je dvije kaznene prijave protiv Šibenčanina S.V. (31) koji je u utorak pred Hitnom pomoći u KBC-u Split hitcem iz pištolja ranio 31-godišnjeg S-D. iz Imotskog, te je svojim osobnim automobilom BMW udario u sanitetsko vozilo

Protiv S.V. podnesene su kaznene prijava zbog teške tjelesne ozljede suputnika u automobilu, S.D.-a, te za nedopušteno posjedovanje oružja, izvijestili su danas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinskoj.

Istragom je utvrđeno da je Šibenčanin S.V. u utorak, 1. travnja, hitcem iz pištolja beretta, kojeg ilegalno posjeduje, teško ozlijedio S.D.-a propucavši mu nogu, dok su se zajedno nalazili u BMW-u šibenskih registracija, u krugu splitskoga KBC-a.

Nakon toga je došlo do prometne nesreće kada je osumnjičenik udario BMW-om u sanitetsko vozilo Hitne medicinske pomoći, navodi policija.

Ozlijeđeni S.D. je policiji rekao da je osumnjičeni Šibenčan S.V. toga dana bio u lošem psihičkom stanju. Nakon incidenta Šibenčanin je odveden na Odjel psihijatrije gdje je proveo određeno vrijeme nakon čega je policija i s njim obavila razgovor.

Policija nije željela reći jesu li muškarci testirani na droge i alkohol.

Neslužbeno se doznaje kako su dvojica muškaraca stigli pred bolnicu kako bi Šibenčanin otišao na pregled psihijatru, a do svađe je došlo zbog navodnog duga, no policija to nije željela potvrditi.