Crna kronika NORVEŽANKA IZMISLILA PRIČU?

Svjedok tvrdi da silovanja nije bilo

Norveška 19-godišnja turistkinja početkom kolovoza hvarskoj policiji prijavila je silovanje. Mještani su samoinicijativno krenuli u potragu za nasilnikom, a na imidž Hrvatske kao mirnog turističkog odredišta opet je bačena mrlja

Djevojka je policiji ispričala da je mladića upoznala u diskoteci Veneranda, govorio je loš engleski, pa je pretpostavila da nije izvorni govornik, a priznala je da je bila jako pijana. Tvrdila je da ju je nasilnik odvukao na osamu i tamo je zlostavljao.

O brutalnosti čina svjedočili su krvavi tragovi i razbacana odjeća na stijenama. Djevojka je tada prevezena u splitsku bolnicu, a policajci su tragali za mladićem krvave bijele majice.
Jedan od svjedoka, 60-godišnji Slovenac, piše Jutarnji.hr, navodno je policiji ispričao da  je tog jutra, baš kao i svakog prije toga, šetao ispred hotela Amfora, u uvali nedaleko od  samog centra grada Hvara.

Primijetio je mladi par kako razmjenjuje nježnosti. Mladić je ispod djevojke podastro svoju majicu.


Svjedok nije vidio ništa čudno u tome, ali se nemalo iznenadio kada je po povratku primijetio skupinu djevojaka kako vriskom dozivaju u pomoć.

Mlada Norvežanka navodno je izmislila silovanje jer su njezine prijateljice bile zaprepaštene prizorom ljubavnog klinča na palži.

Istraga, za sada, još uvijek stoji na mjestu. Čekaju se rezultati DNK analize uzetih uzoraka, još uvijek nije utvrđen identitet počinitelja, premda se pretpostavlja da je i on strani državljanin.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još