SMRT POD KOTAČIMA KAMIONA

Majka i sin poginuli, kćer teško ozlijeđena

12.08.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Senka P. (1978.) iz Grubišnog Polja u utorak je smrtno stradala u prometnoj nesreći u Velikoj Dapčevici, njezin 11-godišnji sin preminuo je u srijedu ujutro u virovitičkoj bolnici od posljedica nesreće dok je 7-godišnja kćer zbog teških ozlijeda prebačena u Dječju bolnicu u Klaićevu u Zagrebu

Vozačica je upravljajući automobilom Audi 80, daruvarskih registracijskih oznake, kroz mjesto Velika Dapčevica, iz smjera Virovitice prema Grubišnom Polju, dolaskom u blizinu kbr. 29 u desnom zavoju uslijed neprilagođene brzine desnim kotačima zahvatila desnu bankinu i zapela za metalni kolni branik od kojeg se odbila, prešla na lijevi kolnički trak te tom prilikom prednjom stranom vozila udarila u prednju stranu teretnog automobila marke MAN, osječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač.

Za vrijeme očevida za sav promet bila je na tom dijelu zatvorena DC-5, od 16.25 do 17.25 sati, a do 18,55 sati promet je tekao naizmjenično propuštanjem jednim kolničkim trakom.

Kako navodi policija vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola. To je deseta poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.