OSIJEK

Umro četiri dana nakon što si je pucao u glavu

11.08.2009 u 16:40

Bionic
Reading

Od posljedica samoranjavanja danas je u osječkoj bolnici umro 55-godišnjak iz Donjega Novog Sela, koji si je ispalio hitac u glavu iz pištolja za stoku nakon što ga je 7. kolovoza oko devet sati u Vukovaru u vožnji u alkoholiziranom stanju zaustavila policijska ophodnja, potvrdila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava

Policijska ophodnja tog je jutra uočila da automobil opel corsa vinkovačkih registarskih oznaka krivuda Županijskom ulicom te ga je presrela pod rotacijom, zaustavila i isključila iz prometa.

Policajci su muškarcu kojemu je alkotestom izmjereno 3,50 promila alkohola u krvi dopustili da ode u automobil i javi se s mobitela osobi koja je trebala preuzeti automobil isključen iz prometa.

Kad je ušao u automobil, muškarac si je pucao u glavu iz pištolja za stoku. Prevezen je u osječku Kliničku bolnicu, gdje je danas umro. Nakon te tragedije, vukovarsko-srijemska Policijska uprava izdala je priopćenje u kojemu, uz okolnosti tragedije, navodi da muškarac ničim nije pokazao da želi nauditi sebi ili drugima.