BJELOVAR

Policija uhitila četvoricu mladića zbog preprodaje droge

07.08.2009 u 13:33

Bionic
Reading

Bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava izvijestila je danas da je bjelovarskom sudu privela četiri mladića za koje sumnja da su prodali više od 1,2 kilograma marihuane i 130 grama amfetamina.

U premetačini njihovih stanova u Daruvaru, Čazmi i Zagrebu pronašli su nekoliko mobilnih telefona i SIM kartica, četiri puščana streljiva i manju količinu marihuane, navodi policija.

Kriminalističkom obradom, koju je bjelovarsko-bilogorska policija provela u suradnji s kolegama iz Varaždina i Zagreba, utvrđeno je da su 26-godišnjak iz Zagreba i 28-godišnjak iz Daruvara dogovorili prodaju opojne droge.

No, razotkriveni su kad je prometna policija u blizini Bjelovara uhvatila 30-godišnjeg posrednika koji je iz Zagreba 28-godišnjaku u Daruvar vozio oko 200 grama marihune i 100 grama amfetamina.

Taj je 28-godišnjak i u lipnju od jednog mladića (24) naručio 50-ak grama marihuane, no policija je pronašla drogu prije nego što je ona predana.

Policija 26-godišnjaka tereti da je početkom kolovoza 22-godišnjem Varaždincu prodao više od kilograma marihuane i 30-ak grama amfetamina.

Droga je pronađena prije nekoliko dana kod 23-godišnjaka i 28-godišnjaka koji su zajedno s Varaždincem privedeni na Županijski sud u Varaždinu.