Crna kronika PO 102 EURA

Prve kazne za seks na hrvatskoj plaži

Ako ste na moru, onda ste sigurno na plaži. Sunčanje, kartanje, picigin... No, tu često nije kraj ljetnim radostima. Ima i onih koji na plaži vode ljubav. Dva takva para u Rovinju je u 'nezgodnom' trenutku vidjela i prijavila policija

ROVINJ - Njemački i austrijski par uživali su u čarima ljeta naočigled svih. I otišli su, za zakon, predaleko. Policajac koji ih je vidio tvrdi kako je bio šokiran prizorom i odmah je reagirao. Zakon je zakon, a strast je strast. Sudac im je odredio prekršajnu kaznu - za seks na plaži svaki par državi mora platiti kaznu od 102 eura, piše Dnevnik.hr.

'Muške osobe u svakom od tih parova sa zadnje strane uzimali svoju partnericu koje su pritom bile oslonjene na stijene. To je izazavalo policajčevo zgražanje, snebivanje i grubi osjećaj stida', kazao predsjednik rovinjskog Prekršajnog suda Damir Šurina.

Unatoč kazni od 102 eura svakom paru, sud smatra da je kazna premalena jer je tolika i kazna za parkiranje na mjestu rezerviranom za invalide.102 eura zasigurno neće zaustaviti seks na plaži, a struka tvrdi da bi zastarjeli zakon trebalo hitno mijenjati i kazne pooštriti.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još