Crna kronika IZGUBLJEN MLADI ŽIVOT

Poginuo u izlijetanju s ceste nakon sudara

Vozač Mazde koji je poginuo nakon što je s magistrale sletio u nasade mandarina pokraj Metkovića nije stradao zbog brzine, kako je prvo javljeno, nego zbog sudara s drugim vozilom

METKOVIĆ - Nakon obavljenog očevida prometne na predjelu Šeit, na ulazu u Metković s južne strane, u kojoj je život izgubio vozač Mazde DU 693-CR L. H. (31) iz Hvara, policija je utvrdila kako je izlijetanju vozila i pogibiji Hvaranina prethodio sudar Mazde s Opelom dubrovačkih registracija kojim je upravljao 50- godišnjak iz Metkovića, piše Jutarnji list.

Naime, Metkovčanin se s Opelom uključivao u promet na D- 9 sa šljunčanog proširenja na kolnik. U tom je trenutku u prednju stranu Opela udarila Mazda kojom je u smjeru Metkovića upravljao Hvaranin. Nakon udara, Mazda se odbija i uz prevrtanje izlijeće s kolnika u voćnjak gdje se, na razini 2 metra ispod razine kolnika magistrale zaustavlja na krovu.

Od posljedica sudara Hvaranin je poreminuo u Domu zdravlja Metković, a policija će protiv 50- godišnjeg vozača iz Metkovića podnijeti kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je izazvao prometnu nezgodu sa smrtnim slučajem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još