1.223 KOMADA NAĐENO U KAŠTELIMA

Najveća ovogodišnja zapljena ecstasyja

30.07.2009 u 12:09

Bionic
Reading

Splitska je policija jučer u Kaštelima uhitila muškarca iz Gračaca kod kojega su pronašli 1223 komada ecstasya, što je najveća ovogodišnja zapljena na području Splitsko-dalmatinske županije, potvrđeno je o danas u Policijskoj upravi.

Kako je novinarima rekla Kristina Sladojević, zamjenica glasnogovornice splitske policije, kod 29-godišnjaka je policija pronašla dvije PVC vrećice u kojoj je bila droga. Inspektori su otkrili kako je J. B . (29) dvojnog državljanstva, hrvatskog i BiH, drogu nabavljao u Bosni i Hercegovini, a prodavao u Splitu.

Pratili su ga od prosinca prošle godine kada su uhitili jednog njegovog kupca s 50 grama speeda koji je policajcima otkrio od koga je kupio drogu. Kako se doznaje, za ovog boravka u Splitu osumnjičenog J. B. je 'ugostila' policiji već odavno poznata i osuđivana dilerica.

Kako su rekli u policiji, cijele prošle godine u Hrvatskoj je zaplijenjeno ukupno 6850 komada ecstasya, dok je u prvih šest mjeseci na području koje pokriva najveća dalmatinska policijska uprava zaplijenjeno 403 komada.