Crna kronika NEOBIČNA NESREĆA

Lančani sudar 3 motora i jednog auta

U Primoštenu se dogodila nesvakidašnja prometna nesreća u kojoj su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede dok su dvije prošle sa lakšim ozljedama

Prometnu nesreću je skrivio 26-godišnji državljanin Njemačke koji je sa svojim Passatom oduzeo prednost 22-godišnjem vozaču iz Trogira na motociklu marke Aprilia zbog čega je došlo do sudara, piše Dalmacija News

Odmah nakon sudara na Passat je zbog neprilagođene brzine naletio 24-godišnjak iz Trogira koji je također upravljao motociklom marke Aprilia. Na bizarnu prometnu nesreću nakon svega nalijeće 19-godišnjak iz Segeta Donjeg koji je upravljao motociklom marke Yamaha i udara u Passat.

Teške tjelesne ozljede u ovoj nesvakidašnjoj nesreći zadobili su 22-godišnjak i 19-godišnjak, te 18-godišnja putnica na motociklu 24-godišnjaka. Kako se vjerojatno radi o lomovima, svi su nakon ukazane liječničke pomoći pušteni na kućnu njegu.

Protiv 26-godišnjeg Nijemca i 24-godišnjeg Trogiranina slijedi kaznena prijava, dok će 22-godišnji i 19-godišnji motociklist dobiti prekšajne prijave iz zakona o sigurnosti prometa jer nisu imali položeni vozački ispit.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još