NEPRILAGOĐENA BRZINA

Troje mrtvih u dvije prometne nesreće

25.07.2009 u 11:54

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći u Koprivnici jutros oko tri sata poginula su dva mladića iz Sokolovca, vozač J. C. (1988.) i suvozač M.R. (1990.), kada je automobil zbog neprilagođene brzine sletio s ceste

Vozeći se u automobilu "fiat bravo" koprivničkih registarskih oznaka Križevačkom cestom u smjeru mjesta Reka, a po izlasku iz prijevoja, kod kućnog broja 22, vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo s ceste, uz istočni rub kolnika.

Ondje je osobni automobil prednjim dijelom i krovom vozila udario u tri stabla, a od siline udara u prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač i suvozač.

Nešto ranije kod Slavonskog broda jedan je muškarac je poginuo, a trojica su ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se  dogodila na glavnom raskrižju u mjestu Gornja Vrba

Nakon silovitog sudara "porschea" i "škode" oba su automobila završila u obližnjem kanalu, a četvorica ozlijeđenih hitno prevezena u brodsku bolnicu. Od posljedica teških ozljeda 40-godišnjak iz škode preminuo je na putu do bolnice. Okolnosti nesreće još se utvrđuju.