VESELO U SESVETAMA

Svađa i tučnjava završila gaženjem automobilom!

27.10.2013 u 14:22

Bionic
Reading

Parkiralište kafića 'Virus' na sesvetskoj Kobiljačkoj cesti u subotu predvečer bilo je poprištem suludog obračuna koji je kulminirao, ni manje ni više nego, gaženjem osobnim automobilom! U konačnici, kraći kraj su izvukla dvojica muškaraca koji su kolima Hitne pomoći prevezeni u KB Dubrava, piše Slobodna Dalmacija

Kako doznajemo, u kafiću su se zbog neutvrđenog razloga oko 18,30 sati posvađali M.T.(37) i S.G.(48) sa 28-godišnjim mladićem, no svađa se ubrzo preselila na parkiralište lokala gdje su proradile i šake. Misleći da su udarcima otjerali 28-godišnjaka, M.T. i S.G. su krenuli prema kafiću na okrjepu i vidanje modrica, no tada ih je 28-godišnjak iznenadio. Sjeo je u svoj Audi te namjerno krenuo u rikverc vozilom direktno na njih.

Obojicu je vožnjom unatrag srušio na tlo i potom se dao u bijeg. Svjedoci, ali i ozljeđeni muškarci pravovaljanim informacijama usmjerili su policiju prema bjeguncu pa su mu brzo stavljene lisice na ruke. Dvojica, pak, pregaženih muškaraca su prevezena u bolnicu gdje su starijem utvrđene teške ozljede u vidu potresa mozga, dok je mlađi muškarac lakše ozljeđen.