HRVATICA U ITALIJI

Prostituirala sedmogodišnju kćer za drogu

16.07.2009 u 08:28

Bionic
Reading

Hrvatica Ines B. iz Bologne osuđena je na 14 godina zatvora, jer je sud u Milanu utvrdio da je tijekom 2003. i 2004. prostituirala svoju tada sedmogodišnju kćer za drogu, objavila je talijanska La Repubblica

Ines B. je trajno izgubila roditeljska prava nad nesretnom djevojčicom koja sada ima 12 godina i živi u udomiteljskoj obitelji. Socijalne službe su joj oduzele i drugo dvoje djece koje je u međuvremenu rodila. Također je kažnjena i globom od 150.000 eura koju mora na ime privremene odštete isplatiti svojoj istraumatiziranoj kćeri.

Iako je Ines B. ustrajno poricala krivnju, tvrdeći da se nije drogirala i da nije podvodila svoje dijete, sud joj nije povjerovao, već ju je osudio na višu kaznu od one koje je tražilo tužiteljstvo. Naime, javna tužiteljica je predlagala osam godina zatvora.

Majka iz noćne more je svoju kćer zaključavala u stan s muškarcima kako bi je mogli silovati, a njoj su zauzvrat davali drogu.

Ovaj užas je otkriven nakon što su socijalne službe 2005. oduzele kćer majci narkomanki. Djevojčica im je tada ispričala što joj majka čini.