ZDRAVSTVENE TEGOBE

Hrvoje Petrač na terapiji kod Stanislava Peharca

16.07.2009 u 08:15

Bionic
Reading

Najpoznatiji zatvorenik u pulskom zatvoru, Hrvoje Petrač, u posljednje vrijeme ima problema s kralježnicom i koljenima, a liječi ga vrhunski somatoped Stanislav Peharec

Petrača, koji u Puli služi zatvorsku kaznu zbog otmice sina Vladimira Zagorca, pravosudni policajci već nekoliko dana za redom - uz osiguranje interventne policije - redovito odvoze na tretmane u Peharčevu polikliniku na Verudeli, piše Večernji.hr

Osiguranje koje prati Petrača na terapije vrlo je jako, a marica pravosudne policije ima čak dvostruke rešetke. No Petrač iz kombija izlazi u vrlo opuštenom i sportskom izdanju, u trenirci i tenisicama. Ruke su mu okovane lisicama, a odjeću za terapiju nosi sam - i to u najobičnijoj vrećici. Vjerojatno stoga kako bi pregled stvari na povratku bio što jednostavniji.

Tretmani traju nekoliko sati, Petrač je prvi pacijent, a za vrijeme dok je u klinici objekt je pod vrlo strogim, no diskretnim osiguranjem.

S obzirom da je riječ o privatnoj poliklinici, za pretpostaviti je da Petrač, kojem je terapija i specijalistička pomoć nužno potrebna, te tretmane plaća iz svog džepa. Višegodišnji boravak u pritvorima i zatvorima na Petračevom je zdravlju, očito, ostavio trag. Nije poznato kakvim je tretmanima podvrgnut Hrvoje Petrač, no u Peharčevoj poliklinici stručne pomoći, kada je riječ o problemima lokomotornog sustava, ne nedostaje.