Crna kronika KAD SRCE KAŽE LJETO...

U Dubrovniku demoliran auto beogradskog odvjetnika

  • Autor: tportal.hr
  • 15.7.2009 12:39:19
  • 15.7.2009 12:23:31

Još uvijek nepoznati vandali oko dva sata u noći s utorka na srijedu na parkiralištu hotela Plat demolirali su Peugeot 407 SW beogradskih registarskih oznaka u vlasništvu poznatoga beogradskog odvjetnika Branislava Popovca

Autu je probušena stražnja lijeva guma te polomljeno vjetrobransko i prednje lijevo staklo te lijevi retrovizor, a sve se dogodilo samo 15 metara od recepcije hotela. Jutarnji list neslužbeno javlja da su vandalsko iživljavanje zabilježile i nadzorne kamere hotela.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 10 tisuća kuna, ali je stvarni učinak tog vandalizma teško materijalno izmjeriti. Naime, mnogi turistički stručnjaci ističu kako je demoliranjem beogradskog Peugeota 'bačeno u vjetar' 120 tisuća eura koje je Hrvatska turistička zajednica u svibnju i lipnju utrošila na marketinšku kampanju u Srbiji.

Popovac se s obitelji, naime, odmah uputio u Beograd, nadajući se da će policija pronaći počinitelja. Direktor hotela Plat Pero Matić oštro je osudio ovaj napad rekavši kako 'još uvijek ima pojedinaca koji su okrenuti prema prošlosti, a turizam je okrenut prema budućnosti'.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još