OBITELJSKA DRAMA

Djevojka na koju je pucao otac pronađena kod prostitutki

10.07.2009 u 12:15

Bionic
Reading

Policija je pronašla Danijelu Kalinić, 18-godišnjakinju do koje su pokušavali doći nakon što je u utorak njezin otac Željko (47) na raskrižju ispalio tri hica u Škodu, u kojoj su se osim nje nalazile tada policiji još nepoznate osobe

Djevojka je nađena u Penićevoj ulici u Varošu, u stanu Nadje Škulje (52), inače poznate splitske prostitutke koja je do sada bila prijavljivana zbog podvođenja, zloporabe droge, razbojništva i krađa, a s njima je u društvu bila Ida Sesatrić (39), također poznata po prostituciji. Zbog sumnje da su se sve tri u zadnjih mjesec dana bavile prostitucijom, privedene su na prekršajnu obradu, piše Večernji.hr.

Željko Kalinić
je nakon pucnjave ispričao policiji da je u vozilu vidio svoju kćer koja je upala u loše društvo te da je pucao nakon što je vozač krenuo autom na njega. Na semaforu je izašao iz svog Opela na kojem su bile nepripadajuće pločice i pokušao je spriječiti da ode s njima. U Škodi Nikole Livaje (76), osim njega i Danijele bila je još jedna nepoznata žena.

Nadji Škulji sudi se za organizirano dilanje heroina, a Uskokova optužnica je tereti da je zajedno sa suprugom Nediljkom tijekom 10 mjeseci u 2008. prodavala dnevno po 14 doza (pieceva) heroina za 100 kuna, iako im je pretragom stana u Varošu nađeno samo 6 grama droge i 13.500 kuna. Nedjeljko je u pritvoru, a Nadja je puštena prije mjesec dana i brani se sa slobode.