Crna kronika ZAMKA U STOBREČU

Sinu poduzetnika oteli 400 tisuća kuna

  • Autor: tportal.hr
  • 8.7.2009 20:13:13
  • 8.7.2009 19:48:06

Dvojica maskiranih razbojnika u utorak oko 21.30 u Stobreču su otela oko 400 tisuća kuna 21-godišnjem Anti Čirku, sinu vlasnika poduzeća Makro d.o.o.

Čirka su napali kada je izlazio iz automobila te mu uz prijetnju pištoljem oteli novac, piše Jutarnji list. U prepadu nitko nije ozlijeđen. Razbojnici su očito znali da je kroz poduzeće Makro dnevno velik protok novca i da se Ante vraća kući s utrškom tvrtke, pa su mu pripremili klopku i zaskočili ga čim se dovezao pred kuću svojim Mercedesom.

Poduzeće Makro d.o.o., član Gastro grupe, trgovačko je društvo registrirano za trgovinu, građevinarstvo, inženjering, usluge na području prometa, prijevoz i turizam te uspješno posluje 17 godina. U vlasništvu je Ivana Čirka.

Glavna djelatnost im je specijalizirana prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića te ostalih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda namijenjenih ugostiteljstvu i trgovini. Imaju dva veleprodajna skladišta i deset maloprodajnih trgovina Feniks na području Splitsko-dalmatinske županije. Početkom 2007. u poslovnoj zoni Podi u Dugopolju otvoren je i restoran Feniks.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još