INFARKT

Splićanin skinuo hlače i umro pred prostitutkom

03.07.2009 u 11:06

Bionic
Reading

Splićanin (80) preminuo je u četvrtak popodne od posljedica infarkta i to neposredno prije no što je trebao imati spolni odnos sa 30-godišnjom prostitutkom. Starac se s prostitutkom dogovorio da će mu pružiti seksualnu uslugu za 50 kuna

SPLIT - Dogovorili su susret u napuštenoj kući u ulici Ćulića dvori. Umirovljenik je, kao i prostitutka, prethodno morao ući u kuću kroz mali prozorčić, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što su oboje ušli unutra, počeli su skidati odjeću. Starac je, skidajući hlače, doživio srčani udar i pao na pod. Žena je odmah otrčala do telefonske govornice te nazvala Hitnu pomoć i policiju. Liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Starac je svaki dan koristio usluge prostitutke iako je već imao tri infarkta. Inače, ta je prostitutka dobro poznata policiji kao ovisnica o drogi i po krađama. Sve svoje mušterije dovodila je u napuštenu kamenu kuću u koju je provalila. Dotična je ujedno i jedna od glavnih svjedoka na suđenju supružnicima Nađi (52) i Nedjeljku Škulji (50) za dilanje heroina. Nedjeljko, koji je u pritvoru u Bilicama, u prosincu je limenkom odrezao vlastiti prst u znak protesta. Tvrdi da on i supruga nemaju veze s dilanjem droge.