Crna kronika OBITELJSKA DRAMA U MAKARSKOJ

Bježeći od oca zaplivala prema Braču

  • Autor: tportal.hr
  • 30.6.2009 15:27:48
  • 30.6.2009 14:53:48

U Makarskoj se oko 11 sati odigrala bizarna akcija spašavanja maloljetne djevojke koja je skočila u more i krenula plivati prema Braču

U akciji spašavanja i izvlačenja na obalu sudjelovali su službenici Lučke kapetanije i Pomorske policije koji su asistirali sudu u Makarskoj. Naime, kako doznajemo, maloljetnica i njezin brat su odlukom suda i Centra za socijalnu skrb oduzeti njihovoj majci i dodijeljeni ocu koji živi u Zagrebu, piše Dalmacija News

 Ivo Ravlic / CROPIX
Djevojčicu je iz mora izvukla služba spašavanja
Majka ih nije htjela predati Centru za socijalnu skrb, pa je morao uredovati sud. Kada je djevojčica čula da će se morati preseliti ocu u Zagreb skočila je u more i rekla kako namjerava plivati do Brača.

Ubrzo su reagirali pripadnici Lučke kapetanije i pomorske policije koji su je nakon dužeg otezanja uspjeli izvući na obalu i spriječili je u njenoj namjeri.

Nakon akcije spašavanja ona i njezin također maloljetni brat su upućeni ocu u Zagreb koji je dobio roditeljsku skrb nad njima.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još