KOBNO OPIJANJE

Ubojica prijatelja priveden na ispitivanje

30.06.2009 u 11:53

Bionic
Reading

Obdukcija tijela 71-godišnjeg Steve Mihaljevića, mještanina Donje Motičine, kod Našica, koji je 28. lipnja ubijen u svojoj kući, pokazala je da je smrt nastupila uslijed višestrukih ubodno-reznih ozljeda prouzročenih nožem, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava

OSIJEK - Mihaljević je 28. lipnja, oko 15,20 sati, pronađen mrtav u dvorištu svoje obiteljske kuće, a obdukcija, koja je, po nalogu istražnog suca osječkog Županijskog suda, obavljena u osječkoj u Kliničkoj bolnici, pokazala je da je smrt nastupila uslijed višestrukih ozljeda prsnog koša i trbuha s ozljedama vitalnih organa.

U PU napominju kako je kriminalistička obrada ovoga slučaja u tijeku, a 45-godišnji Martin Mikičić, iz Donje Motičine, za kojega postoje osnove sumnje da je usmrtio Mihaljevića, danas je priveden na ispitivanje u našičku policijsku postaju.

Prema riječima prvog susjeda ubijenoga, Mihaljević i Mikičić od ranih su jutarnjih sati konzumirali alkohol. Kad im je ponestalo vina kod domaćina, nastavili su s ispijanjem piva koje je Mikičić donio iz obližnje lokalne birtije, tvrdi susjed koji dodaje da ništa nije upućivalo na tako koban završetak jer su uz velike količine alkohola obojica i cijelo prijepodne zdušno pjevali.