BARANJSKI REKORDER

Počinio 302 prometna prekršaja, a tek mu je 27 godina

13.05.2013 u 15:16

Bionic
Reading

Zbog izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom u alkoholiziranom stanju osječko-baranjska Policijska uprava (PU) prekršajno će prijaviti 27-godišnjaka iz Darde, koji je do sada, zbog upravljanja vozilima bez vozačke dozvole te izazivanja prometnih nesreća, više puta uhićivan te osuđivan na zatvorske kazne

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila jek kako je prekršajno prijavljeni 27-godišnjak do sada počinio više od 300 prometnih prekršaja.

Potvrdili su kako je jučer, 40 minuta iza ponoći, na Vijencu Ivana Meštrovića u Osijeku upravljajući neregistriranim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanja, te uz 1,61 promil alkohola u krvi, skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom, zbog čega je smješten u posebne prostorije do otrežnjenja.

Do sada je 27-godišnjak četiri puta izazvao prometnu nesreću, sedam puta mu je određeno smještanje u posebne prostorije do otrježnjenja, a pet puta je uhićen, zbog upravljanja motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje. Osječki Prekršajni sud do sada mu je, u više navrata, određivao kazne zatvora, u ukupnom trajanju od 299 dana.

Počinio je do sada 302 prometna prekršaja, od čega je 82 puta zatečen u upravljanju motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, 39 puta u vožnji pod utjecajem alkohola i 58 puta u upravljanju neregistriranim vozilima.