Crna kronika RUSKINJA U MAKARSKOJ

Našao partnericu mrtvu u lokvi krvi

  • Autor: tportal.hr
  • 15.6.2009 9:29:02
  • 15.6.2009 9:28:40

Okolnosti smrti Marine Wolf (54) iz Rusije, koja je niz godina živjela s hrvatskim braniteljem, invalidom Radom Žunićem Žunom, u Ulici Domovinske zahvalnosti 5, istražni sudac Prvan i krim-policija provjeravali su i drugi put u nedjelju navečer

MAKARSKA - Neslužbeno je stigla vijest da je umrla zbog puknuća jetre te da se ne radi nasilnoj smrti. Naime, Marinu Wolf Žuna je zatekao mrtvu u lokvi krvi kada se u nedjelju vratio s jutarnje kave, govore susjedi, piše Jutarnji list.

Pozvao je Hitnu pomoć koja je došla s aparatima za oživljavanje, ali joj nije bilo pomoći. Njezino je tijelo prevezeno na prosekturu u splitski KBC. Nije poznato kakva je sumnja istragu navela da se iz Splita vrati na mjesto događaja, u Žunićev stan u Makarsku u zgradu branitelja Domovinskog rata.

Susjedi su novinarima ispričali kako cijelu noć nisu spavali zbog glasnih razgovora Ruskinje Marine i Ukrajinke Tanje, udane za stopostotnog invalida Jugu Mehmedovića.

U Žunićevu su stanu cijelu noć pile, a Jugo je iz susjedne zgrade stalno dozivao Tanju. Bio je to naprosto stil života žena iz dalekih zemalja koje su se skrasile uz dvojicu naših teških invalida.

Dok su za Bosanca Žunu stanari braniteljskih zgrada imali same riječi hvale, toliko su bili ogorčeni na Marinu, za koju kažu da je bila alkoholičarka i da se zbog toga nedolično ponašala. Jedno je vrijeme prestala piti i bila je posve drukčija osoba. Inače bi danju spavala, a noću se provodila.

Tako je bilo i u noći sa subote na nedjelju. Žuna je zaspao u dnevnom boravku, a dvije su se žene uz čašicu glasno provodile u stanu. Tanja Mehmedović puštena je kući nakon što je o događaju ispitana u makarskoj policijskoj postaji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još