NEMARNA VLASNICA

Dva psića izgorjela u stanu u Utrinama

04.06.2009 u 14:46

Bionic
Reading

Dva psića mješanca, koje je nesavjesna vlasnica Sonja M. ostavila u stanu prepunom stvari, ugušila su se u požaru koji je u srijedu oko 15.50 sati izbio na četvrtom katu zgrade u Marjanovićevu prilazu u Utrinama

ZAGREB - Vatrogasci koji su došli ugasiti vatrenu stihiju satima su nakon požara iznosili raznu odjeću, obuću, robu i knjige koje su prema njihovim riječima bile nabacane od poda do plafona. Susjedi su istaknuli da je vlasnica, za koju tvrde da je zaposlena kao doktorica u Čazmi, životinje neprestano ostavljala same te su nesretni psi svakodnevno satima tužno zavijali, piše Jutarnji list.

'Mi se već godinama mučimo s tom ženom i njezinim psima, a valjda nema osobe koja u proteklih nekoliko godina nije nazvala policiju. Svako jutro ti psi laju, a iz njezina stana već je nekoliko puta curila voda. To vam je ona ista stanarka koja je prije nekoliko godina svog psa, po najvećoj vrućini, ostavila u Zapruđu u svom autu, pa su prolaznici pozvali policiju', izjavila je jedna od stanarki zgrade u Utrini.

Vatrogasci su do kasnih sati bili na terenu kako se nešto opet ne bi zapalilo. U večernjim satima pred zgradom se pojavila i vlasnica stana Sonja M. Prema riječima svjedoka, na izjavu vatrogasaca da joj je u stanu sve izgorjelo i da su joj se psi ugušili, mrtva hladna odgovorila je 'Pa dobro'.